maanantai 17. joulukuuta 2012

Voiteluaineet kohdillaan?

HaamuKäryttelijä

Ei oo riemulla rajaa kun lumella ajaa! Käytiin tossa vähän meiän Kuminkäryä Team:in kanssa pöllyttelee lumia Vuosaaren satamassa. Leikkivideot ja kuvat julkaistaan myöhemmin erillisessä tekstissä, jossa paneudutaan Mazda 3 MPS malliseen autoon. Ylhäällä oleva kuva haamumaisesti muistuttamassa tulevasta, hui s*****a. Tuli tuossa mieleen, kun Mazdaa käytiin kyykyttämässä, kuinka tärkeää on käyttää laadukasta öljyä tehokkaissa autoissa, ja tietysti myös normaaleissakin autoissa. Ajattelimme, että meidän tulee olla sanansaattajia kansalle.

Autosta on syytä pitää huolta, luonnollisesti. Keväisin autoa imuroidaan ja pestään aina silloin tällöin. Auto näyttää hyvältä ja on puhdas. Mites sitten se puoli jota silmä ei näe? Oletko koskaan ajatellut että onko moottoriöljyllä väliä? Oletko pohdiskellut huoltoasemalla, että mistä purkista lorottaisi parhaat öljyt oman auton koneeseen? Nyt sinun ei tarvitse. Bongasin Mobil 1:sen sivuilta öljyvalitsimen, johon pitää syöttää vain auton merkki ja malli. Valitsin kertoo autoon sopivimman moottoriöljyn, vaihteisoöljyn ja muut peruslitkut, jos niille nyt sattuu olemaan tarvetta. Käykää kaikki ihmeessä kokeilemassa. Helppoa ja vaivatonta. http://www.mobil.fi/Finland-Finnish-LCW/carengineoils_mobil-lubricant-selector.aspx .

Öljyt tulee valita tarkasti autollesi, koska Suomen arktisissa olosuhteissa automme joutuvat koville. Esimerkiksi juuri Mazda 3 MPS -autossa öljyt täytyy valita tarkasti ja oikein kun kyseessä on 260hp omaava kone. Mazdassa oli vähän aikaa sitten öljyn vaihto edessä, sain kätevästi juuri kyseisestä Mobil1 Product selectorista vaivattomasti tiedon, mitä öljyä massukan koneeseen kannattaa lorotella. Product selector ilmoitti parhaaksi öljyksi henkilöautolle  Mobil Super 3000 XE 5W-30  ja hyvin moottori on kyllä kyseisellä öljyllä kehrännyt. Veikkaan, että kaveruussuhde jatkuu Product selectorin kanssa tulevaisuudessa :) Lähdemme ehkä jopa kalaan kesällä! No vitsi vitsi ;D Mutta todella hyvin toimiva palvelu, suosittelen lämpimästi.

Öljyistä lisää infoa osoitteesta http://www.mobil1.fi/

http://www.benhirsch.net/m3-maintenance/pics/oil-change/6_oil_in.jpg

 Nasse
   
   ipe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti